DV 08/01/10

Avui si que tenim un sol espectacular, perfecte per caminar a través de la diferent vegetació d’aquestes muntanyes. Amb caletes moníssimes de pedra gran i groga amb aigua cristal.lina, rierols, ponts, rieres paral.leles observables desde sobre, autèntics túnels naturals de pantes que deixen una il.luminació completament verda. Sons de tot tipus d’ocells, d’insectes i van variant d’intensitat segons hi hagi riu o no. En fi, una meravella altre cop.
Després de caminar 4 hores (sols hem fet una petita part del camí oficial, normalment es tarda 3 dies, però hem considerat que la major part del camí és tota l’estona el mateix, sí, enmig d’aquesta vegetació però no amb masses vistes al mar, sols la part que hem escollit. Una bona combinació de les dues coses.
Arribem a un resort pijo d’on hi surten taxi waters i n’agafem un per tornar a la van aparcada. Altre vista dels sounds.
Trobem un altre camping bàsic amb vistes magnífiques de les diferents iluminades muntanyes a contrallum. Alli ens quedem.