DU 13/12/09

Comencem doncs a sortir de la part estreta del nord. Passem per Kaitaia altre cop, fem les compres i cap a l’est del nord. Passant per Coopers beach (a Doubtless bay), les guies en parlen molt bé però nosaltres no ho trobem especialment bonic. Està envoltada de cases. Està bé, però a diferència de l’oest, aquí ja es comença a veure tot mes habitat. No obstant, la carretera és maca de fer, té bones vistes i entrades de mar i muntanya. Manganui és un poble també coster molt ben situat i tranquil, amb el seu port i muntanya darrera.
Per Wangaroa harbour també trobem racons molt macos per passar-hi la nit, però ens hem de conformar en passar-hi una estona perquè hi ha senyals que prohibeixen “overnight”.
Al final ens quedem al camping Matauri bay. Guapíssim també. Just davant el mar, sota d’alts arbres i molt tranquil, bé, com tots. Té una platja força llarga i ample bona per passejar-la.
Te una muntanyeta per passejar i tenir bones vistes on també hi ha un memorial “Rainbow warrior”. Uns francesos (no vinculats al govern) van fer enfonsar el barco de green peace que protestava contra l’energia nuclear, al 1986. Actualment és un punt d’interès pels submarinistes. Nosaltres no l’hem anat a veure, 14º! No gràcies!