DL 14/12/09

Seguim sense fer masses kms i parem a Kerikeri. Un poblet, altre cop, purament comercial, lo que és el centre, com tots. Locals baixos amb els cartells penjant del sostre del porxo, ben colorits i lletres grans. Dediquem el dia a comprar menjar i buscar nevera de camping amb lectra, la nostra s’ha espatllat. No en trobem i busquem un lloc on reparar. Tothom ens ajuda moltíssim, és increíble. Fins i tot un home ens escolta i ens proposa portar-nos on ens han dit que trobariem la peça. Diem que no cal, insiteix i acceptem. Estava a 15 minuts del poble, en un sector industrial i comercial. Ell aprofita per fer compres de Nadal i ens torna al poble. Diferent mentalitat, no?
Busquem un lloc agradable per fer barbacoa de carn, res, al costat d’una bonica cascada.
Visita a l’esglèsia on va començar a importar-se el cristianisme a NZ, St. James. I al costat, hi tenim l’edifici més antic del país encara de peu (1878 i 1821 respectivament).
Busquem un bonic lloc per pescar i dormir a prop de l’aigua.
Les afores del poble és preciós per viure-hi. Tot de cases unifamiliars envoltades de verd i colors de les flors fins i tot salvatges, muntanyetes, rius, silenci, poc moviment. A les 7 del matí es veuen la gent sortir de casa tranquilament per anar a caminar o a treballar al centre. En realitat el sistema està ben pensat. Al centre sols s’hi treballa, no hi viu ningú. Viuen molt bé a pocs minuts en cotxe.