DJ 03/12/2009 – DS 05/12/09

Però què és això? Dos dies a Auckland plovent!! Un d’ells sense parar. Ai mare quin viatge ens espera!! Igualment, hem sortit a visitar la ciutat i a comprar tot lo necessari per passar uns mesets aquí, mòbil amb SIM de NZ, informació, guia tipus google earth per conduir per NZ veient des de sobre què pot estar bé i què es pot descartar. Tenint en compte que Internet amb usb no és massa eficient aquí per la manca de cobertura, i que no tenim GPS, aquesta guia és la millor opció.
El tercer dia, dissabte, ja va parar de ploure, i el vam dedicar a la compra de la nostra vivenda, una van, que és una furgoneta acondicionada per viure, és a dir, amb llit, cuina, nevera, fogó i dutxa solar. La furgo la vam comprar en un mercat de cotxes, vans i altres vehícles de segona, tercera i segurament quarta mà. Però està molt bé. Tries, pagues a l’antic propietari, vas a correus a fer un simple tràmit de canvi de propietari i llestos. Després sols cal que compris el seguro, i la revisió WOF (com una itv) quan s’acaba el període. És una Toyota Hiace del 1989, té el canvi de marxes que li surt de la part de sota el volant i a l’esquerra, però ens acostumem desseguida.
Així doncs, vam estar 3 nits a Auckland, a la caseta que tenen el Ginés (amic valencià del Thibault) i la Loren (la seva novia kiwi) a una part ben bonica d’Auckland, ple de muntanyetes amb cases unifamiliars envoltades de verd i més verd.
El mateix dissabte, ja amb la van, decidim empendre ruta cap al nord, a Opononi on ens han convidat a passar un cap de setmana llarg a una casa davant la platja. El trajecte (unes 4 hores) és guapíssim i amb pocs quilòmetres va variant ràpidament. Verdíssim, més sec, alt, baix. Espaiós, boscós, arbres inmensos, petits. Animalets que hem de fins i tot esquivar. Sense voler hem matat un oposuum (descric més endavant el que és).
Arribem al poblet ja de nit; son quatre casetes silencioses situades al frontwater. A la casa ens trobem amb el Ginés, la Loren, el Pablo (un altre amic valencià del Thibault i del Ginés) i la Noelia, la seva novia.
Sopem, xarrem i a dormir.