DV 18/12/09

Camí de tornada a Auckland, mitja horeta. La travessem tota seguint el que seria com una gimcana per trobar el lloc on podem comprar una peça de la porta del darrera de la van. Hem perdut tot el matí per no trobar-la, però en fi. Ens ha servit per interactuar molt amb els kiwis i veure la seva excessiva solidaritat. Un d’ells fins i tot ens ha portat a la seva oficina a buscar l’adreça exacta del lloc. I a cada x kms havíem de preguntar i acabar xerrant amb la persona. És molt curiós, tothom ens pregunta d’on som i com ens vam conèixer.
Auckland és llarguíssima, té uns 20 kms.
Al final, enlloc de seguir cap a l’est, hem decidit anar a Piha, la platja més famosa d’Auckland, està a una hora de camí. El paissatge és molt maco. Es passa per un bosc força llarg molt agradable. Amb un centre d’informació amb vistes al Manukau harbour.
Abans d’arribar-hi anem a Karekare a fer picnic. La platja on es va filmar “el piano”. Impressionant seria poca paraula. Altre cop, inmensitat de platja amb grans muntanyes al darrera, aquí la sorra és negra. Al caminar, també acabes perdent de vista l’origen, però amb les muntanyes i roques, hi ha més referències. Al vespres, anem a Piha. El camping no ens agrada i busquem un lloc davant del mar per passar la nit. La posta de sol també ha sigut preciosa.